SzekloMAT umożliwia pełne usunięcie danych użytkownika. Poniżej znajdziesz instrukcje jak to zrobić.
1Opuść wszystkie wydarzenia
Na ekranie głównym, przy każdym wydarzeniu kliknij przycisk wyjścia (ikona drzwi) żeby opuścić wydarzenie.
2Wyloguj się
Kliknij kółko profilu w lewym górnym rogu → Wyloguj.
3Wyczyść dane lokalne
W przeglądarce wejdź w Ustawienia → Prywatność → Wyczyść dane stron → szeklomat.pl
Jeśli chcesz całkowicie usunąć swoje konto i wszystkie powiązane dane z naszych serwerów, wyślij wiadomość na adres:
W wiadomości podaj adres e-mail, którym się rejestrowałeś. Usuniemy wszystkie Twoje dane w ciągu 14 dni roboczych i potwierdzimy mailem.
• Konto użytkownika (email, imię, identyfikator)
• Lista Twoich wydarzeń w chmurze
• Twój profil w wydarzeniach (imię, avatar, numer telefonu)
• Subskrypcje powiadomień push
Wydatki dodane do wydarzeń grupowych mogą pozostać widoczne dla innych uczestników wydarzenia, ponieważ stanowią część wspólnego rozliczenia grupy. Twoje imię w tych wydatkach zostanie zanonimizowane.
Pytania dotyczące usuwania danych: kontakt@szeklomat.pl